Geplaatst op: 17 oktober 2018, 18:14

Vorden - Op de kruising Ruurloseweg N319 met de Wierserallee in buurtschap Medler, bij Vorden, is bij een ernstig ongeluk een fietser zwaargewond geraakt. Een andere fietsster, een 85-jarige vrouw uit Ruurlo, overleed ter plekke aan haar verwondingen.
 
Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur. Twee fietsers wilde vanaf het fietspad de Ruurloseweg oversteken om de Wierserallee in te gaan. Vermoedelijk hebben zij hierbij een naderende bedrijf bus, die in de richting van Ruurlo reed, over het hoofd gezien. De bestuurder probeerde tevergeefs te remmen. De gealarmeerde hulpdiensten rukten massaal uit. Ook een traumahelikopter kwam bij het ongeluk ter plaatse. Eerste hulp aan één van de betrokken fietsers mocht niet meer baten en overleed ter plekke. Een andere fietser is zwaargewond onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.
 
Door het ongeluk en onderzoek van de politie heeft de weg lange tijd dicht gezeten. Verkeer van en naar Vorden moest een andere route kiezen.


De politie is op dit moment nog op zoek naar getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Bent of kent u iemand die van dit ongeval getuige is geweest? Bel dan alstublieft via 0900 - 8844

 

Share