Geplaatst op: 17 augustus 2018, 11:08

Zelhem -Een vrouw is vrijdagochtend gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Hummeloseweg en de Wittebrinkweg in Zelhem. De bestuurster werd door de aanrijding uit haar auto geslingerd.
 
De vrouw wilde de Hummeloseweg oversteken richting de Wittebrinkweg. Ze zag daarbij een van rechts komend voertuig over het hoofd. Een botsing kon niet meer voorkomen worden. Een auto met aanhanger raakte de wagen vol in de zij. Door de botsing werd de bestuurster uit de auto geslingerd, die nog een stuk doorreed en tot stilstand kwam in een weiland. De vrouw was niet aanspreekbaar na het ongeluk, waardoor een traumahelikopter werd opgeroepen.
 
De bestuurder van de auto waar mevrouw op botste heeft haar eerste hulp verleend. De vrouw was daarna wel weer aanspreekbaar. De traumahelikopter werd gecanceld en mevrouw is met onbekend letsel mee naar het ziekenhuis. Het overige verkeer ondervond hinder van het ongeluk. Waarom mevrouw de andere auto niet zag, is vooralsnog onbekend, evenals of ze een gordel om had.
 

Share