Geplaatst op: 10 juli 2018, 13:35

Winterswijk - De hoofdofficier van justitie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van het onderzoek naar de dood van de 58-jarige Deme Lulaj, een Albanese Kosovaar, die in oktober 2017 op klaarlichte dag werd aangevallen. Hij overleed in het ziekenhuis.
 
In november werd een 36-jarige verdachte uit Bochum aangehouden. Hij zit nog steeds vast. De politie wil echter meer informatie over de achtergrond van deze moord.
 
Uit onderzoek is vast komen te staan dat het slachtoffer van achteren is aangevallen. De onderzoeksleider van de politie legt uit waarom dit geld is uitgeloofd: “Mogelijk is er hier sprake van bloedwraak. We denken dat er mensen zijn die hier meer van weten. Maar ook als dat niet zo is, horen we dat natuurlijk graag. We hopen dat deze beloning bedrag mensen overtuigt om hun informatie te delen met de politie.”
 
Het onderzoek is nog in volle gang. De politie vraagt deze maand in vier landen aandacht voor de zaak. Namelijk Italië, Kosovo, Duitsland en Nederland. Dat gebeurt voornamelijk via social media.
 
Omschrijving
 
Albanie: Kush di më tepër për vrasjen e Demë Lulajt?
Është shpallur një shpërblim prej 15.000 euro për informatën që do të çojë te zbardhja e hetimeve. Vizito faqen e internetit të policisë holandeze për informacione më të hollësishme!
 
Italiano: Chi sa qualche cosa in più sull'omicidio di Deme Lulaj?
Si offre una ricompensa di 15.000 euro per il suggerimento che possa portare alla soluzione di quest'indagine. Visiti il sito web della polizia olandese per maggiori informazioni! 
 
Deutsch: Wer weiß mehr über den Mord an Deme Lulaj?
Für Hinweise, die zu erfolgreichen Ermittlungen in diesem Fall führen, ist eine Belohnung von 15.000 Euro ausgesetzt. Mehr Informationen finden Sie auf der Website der niederländischen Polizei
 
De politie is nog altijd op zoek naar de auto die gebruikt werd.

 

Share