Geplaatst op: 15 mei 2018, 12:31

Kom naar de inloop- en demonstratiedag op zondag 27 mei.
 
Er is een grote brand of ernstig ongeval en de brandweer snelt er naar toe om hulp te verlenen. Het klinkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. De brandweer bestaat voor tachtig procent uit vrijwilligers en om op sterkte te blijven hebben we nieuwe mensen nodig. Dat geldt ook voor de brandweerpost Steenderen. Ben je alleen overdag beschikbaar (bijvoorbeeld als de kinderen naar school zijn, of als je in ploegendienst werkt) ook dan is een baan bij ons mogelijk.

Wat neem jij mee?
Een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid staan voorop. Verder is het een pré wanneer je, als je in loondienst bent, toestemming hebt van je werkgever om in geval van een alarmering je werkplek te verlaten. Wij gaan eventueel graag in gesprek met je werkgever om dit te realiseren.

Benieuwd of dit wat voor jou is? Kom dan zondag 27 mei tussen 11.00 en 16.00 uur naar de brandweerkazerne, Dr. Alfons Ariënsstraat 33c in Steenderen. De leden van de brandweerpost Steenderen ontvangen jou dan graag. Zij zien uit naar jouw komst en staan klaar om een en ander te demonstreren en om al je vragen te beantwoorden.
 
Informatie
Voor algemene informatie over de brandweer zie www.brandweersteenderen.nl. Of bel/mail met de postcommandant Wilger Geurts, 06-12624352 (tijdens kantoortijden), email w.geurts@vnog.nl of volg de Facebook-pagina van brandweer Steenderen.
 

Share