Geplaatst op: 11 mei 2018, 21:36

Doetinchem -Bij een eenzijdig ongeval op de Bevrijdingsstraat in Doetinchem zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen. Een uitwijkmanoeuvre pakte verkeerd uit waardoor de auto te water raakte.
 
De automobilist reed op de Bevrijdingsstraat ter hoogte van de Rooseveltstraat toen hij correctie moest uitvoeren in een chicane. De manoeuvre pakte verkeerd uit en de auto schoot rechts van de straat een sloot in om vervolgens hard op het talud tot stilstand te komen. In de auto zaten en man en een vrouw, zij zijn beiden gewond geraakt.
 
De vrouw werd door de brandweer bevrijd en werd snel in de ambulance geplaatst door de hulpdiensten. De man werd enige tijd buiten de auto behandeld, waardoor de situatie er ernstig uit zag. Een traumahelikopter landde ter plaatse, maar voor zover bekend ging er niemand met de helikopter mee. Beide passagiers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeluk en onderzoek werd de Bevrijdingsstraat enige tijd in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De auto is na het onderzoek van de politie afgesleept.

 

Share