Geplaatst op: 10 mei 2018, 16:40

IJmuiden  /Doetinchem -Na de wedstrijd tussen De Graafschap en Telstar is donderdag in het centrum van IJmuiden een vechtpartij uitgebroken tussen voetbalsupporters. Daarbij is in ieder geval één supporter gewond geraakt.
 
Volgens de politie is in ieder geval één supporter gestoken met een scherp voorwerp en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De aanleiding voor de vechtpartij is vooralsnog onbekend. "We zijn daar nog volop mee bezig", zo laat de politie weten. "Wij zijn ter plaatse om de boel rustig te krijgen. De sfeer is op dit moment grimmig."
 
Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap laat weten het incident ernstig te betreuren. "Ik heb uit onbevestigde berichten begrepen dat het een supporter van De Graafschap betreft die gewond is geraakt", aldus Ostendorp. "Over de aard weet ik verder niks. Ik wacht op verdere informatie, maar ik vind het zo jammer. Het is iets dat helemaal niet past bij de relatie tussen Telstar en onze club. Ik hoop dat we de kracht van die relatie voor ogen houden."

De politie wil graag getuigen spreken die het steekincident hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
 
Geschreven door
Mediapartner REGIO8
 
Foto: Twitter Floris Huizinga
 

Share