Geplaatst op: 5 februari 2018, 09:36

Ruurlo - Op de Zelhemseweg N315 tussen Ruurlo en Veldhoek zijn maandagochtend bij een zwaar ongeluk twee personen om het leven gekomen. Een andere persoon, welke in een ander voertuig zat, raakte zwaar gewond. Hij is per traumahelikopter naar het Radboudumc in Nijmegen overgebracht. De oorzaak van het ongeval is mogelijk gladheid.
 
Het ongeluk gebeurde rond 6.30 uur. Een personenauto, komende uit de richting van Ruurlo, raakte in een flauwe de bocht in een slip en botste tegen zijn tegenligger. De klap was dusdanig hard dat één van de voertuigen over de kop de sloeg. In dat voertuig vielen de twee dodelijke slachtoffers. Het andere voertuig kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder daarvan raakte ernstig gewond. De gealarmeerde hulpdiensten rukten met groot materieel uit. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. Echter kwam alle hulp voor de twee andere slachtoffers te laat en overleden ter plekke aan hun verwondingen.
 
Door het ongeluk en onderzoek is de N315 in beide richtingen afgesloten. Naar verwachting zal de weg rond 12.00 uur weer opengesteld worden. Het verkeer wordt omgeleid.
 
UPDATE: De twee personen die bij het ongeluk om het leven zijn gekomen zijn 24 en 27 jaar oud afkomstig uit Hengelo (Ov.) en het derde slachtoffer, die zwaargewond raakte, is een 49 jarige man uit Wehl.


 

Share