Geplaatst op: 5 december 2017, 18:26

Doetinchem -De politie is op zoek naar een man die masturbeerde langs de openbare weg in Doetinchem. Een meisje van begin twintig betrapte de tot nog toe onbekende schennispleger maandagavond.
 
We kregen melding van een meisje die vanuit de stad door het tunneltje fietste, aldus wijkagent Frans Geerdink. Ze fietste rond 18:45 uur vanuit het stadscentrum van Doetinchem richting woonwijk De Huet, toen ze bij de fietstunnel op de kruising van de Liemersweg met de Europaweg werd geconfronteerd met de schennispleger. Hij stond een meter uit de berm, met de broek op de enkels, zichzelf te bevredigen, zo schetst de wijkagent het beeld. Zij is vervolgens snel doorgefietst, maar op dat tijdstip moeten er meer mensen geweest zijn die hem hebben gezien.
 
De politie zoekt namelijk naar meer getuigen. We willen graag een beter signalement hebben, aldus Geerdink. Hij benadrukt dat mensen zo snel mogelijk na het constateren van een schennispleger de politie moeten bellen. Zo lang doe je dat bevredigen natuurlijk niet, aldus de wijkagent. Begin oktober werd er aan de Liemersweg ook al een schennispleger betrapt. Het is niet duidelijk of de zaken met elkaar te maken hebben.
 

Share