Geplaatst op: 15 oktober 2017, 13:58

Haarlo -Bij een aanrijding tussen twee voertuigen op de Borculoseweg in Haarlo is een gewonde gevallen. Door de botsing belandde een van de voertuigen in de sloot.
 
Het ongeval gebeurde zondagmorgen toen de voertuigen elkaar tegemoet reden. Door de botsing begon een van de auto’s te tollen en die kwam daarna tot stilstand in de sloot. In dit voertuig zat een bestuurster uit Eibergen die gewond raakte, zij is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis De andere auto kwam na de botsing mogelijk nog in aanraking met een boom en belandde uiteindelijk op de andere rijbaan. De bestuurder uit Wezep bij Zwolle raakte niet noemenswaardig gewond, maar werd wel geadviseerd om langs de huisartsenpost te gaan. Hij is opgehaald door een kennis.
 
Mogelijk kon het ongeval ontstaan omdat een van de automobilisten door onbekende oorzaak op de verkeerde rijbaan terecht gekomen is. De Verkeersongevallenanalyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval, de weg was daardoor enige tijd afgesloten.
 

Share