Geplaatst op: 12 oktober 2017, 19:03

Borculo - Op vrijdag 13 oktober organiseert politie Borculo een volgdienst, je kunt dan via Facebook zien hoe een avonddienst eruit ziet. Ze delen meldingen, foto’s en filmpjes, geven informatie over hun werk en beantwoorden vragen. De politie van Borculo is te volgen tussen 14.00 uur en 23.00 uur.
 
Via dit evenement blijf je gedurende de dienst op de hoogte van hun meldingen en werkzaamheden. Daarbij houden de agenten wel rekening met de privacy van betrokkenen, dus zij kunnen niet alles delen. Heb je tijdens de dienst een vraag? Stuur ze een bericht via Facebook.
 
Ben je getuige van een verdachte situatie en heb je met spoed politie nodig? Bel dan 112! De meldkamer kan dan het dichtstbijzijnde voertuig sturen zodat je snel wordt geholpen.
 
Dus wil je met de politie mee kijken op vrijdag de 13e? Meld je aan door bij dit evenement op de knop ‘gaat’ of ‘geïnteresseerd’ te klikken. Bijna alle politieteams in Overijssel en Gelderland organiseren op deze dag een volgdienst, dus je kunt ook meerdere teams tegelijkertijd volgen.
 
Tijdens deze dienst zal ook 112achterhoek-nieuws een paar uurtjes meedraaien om een kijkje achter de schermen te laten zien. U begrijpt dat ook wij niet alles kunnen laten zien in verband met privacy.
 

 

Share