Geplaatst op: 10 oktober 2017, 22:22

Zelhem -Het onderzoek naar de beroving van een 17-jarig meisje in Zelhem afgelopen weekend is in volle gang. Het meisje fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag van Doetinchem naar Zelhem toen ze tussen 03.30 en 03.45 uur door een onbekende man ernstig werd mishandeld en beroofd.
 
De politie is benieuwd of er particuliere beveiligingscamera’s zijn langs de route die het slachtoffer gefietst heeft in Doetinchem -of langs het laatste meer landelijke stuk tussen Doetinchem en Zelhem- die de dader mogelijk op beeld hebben vastgelegd. Of de dader het meisje langere tijd achtervolgd heeft is niet bekend, maar is dus ook niet uit te sluiten. Om deze reden komt de politie graag in contact met mensen die langs de route misschien camera’s hebben hangen die die nacht opnames gemaakt hebben.
 
Politie is ook op zoek naar fietsster
Ook zoekt de politie nog contact met een specifiek meisje die een belangrijke getuige kan zijn. Het slachtoffer is na de beroving overstuur hard naar huis gefietst, en passeerde ter hoogte van de Welkoop in Zelhem een fietsend meisje die vermoedelijk ook ongeveer 17/18 jaar oud is en lang, blond haar heeft. Dit meisje fietste het slachtoffer vanuit tegenovergestelde richting tegemoet. De politie wil haar graag spreken omdat zij wellicht de dader ook gezien kan hebben.
 
Herken je jezelf in deze omschrijving of vermoed jij wie dit geweest is? Of heb je camerabeelden die je met de politie wilt delen? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844
 
Lees ook:meisje-17-beroofd-en-mishandeld-in-zelhem-politie-zoekt-getuigen-
 

Share