Geplaatst op: 11 augustus 2017, 08:38

Eibergen -Een medeweggebruiker heeft donderdag een drankrijder weten te stoppen op de N18 bij Eibergen. De bestuurder had te veel alcohol in zijn bloed en reed roekeloos.
 
Volgens een getuige slingerde het voertuig van links naar rechts, aldus Politie Berkelland. Toen het voertuig moest wachten voor een rood stoplicht op de Burgemeester Wilhelmweg, zat de getuige zijn kans. De bezorgde weggebruiker is uit zijn auto gestapt en heeft de man in de auto zover gekregen het raampje te laten zakken. De getuige wist direct de autosleutel uit het contact te halen. Hulde!
 
De politieagenten zijn ter plaatse gegaan, waar na een blaastest bleek dat persoon te veel alcohol had gedronken. Tijdens een verhoor verklaarde hij dat hij via Enschede naar Almelo wilde rijden. Iets de verkeerde richting?, vraagt de politie zich af. Agenten hebben zijn rijbewijs ingevorderd en maken een proces-verbaal op tegen de drankrijder. Na de invordering meldde Politie Enschede dat de man toch weer in zijn auto is gestapt. Ze hebben hem opnieuw aangehouden voor rijden onder invloed en nu ook rijden tijdens invordering.
 

Share