Geplaatst op: 9 augustus 2017, 20:23

Regio -De politie zoekt een wielrenner die dinsdag is geraakt bij een achtervolging. Agenten zaten achter een voertuig aan waarvan de inzittende mogelijk een wapen had getrokken bij een verkeersconflict op de snelweg A12 bij de Duitse grens.
 
Het betrof een Nederlandse man en er was geen sprake van letsel, zo laat de politie weten over de aanrijding met de wielrenner. Na de melding van het conflict bij de snelweg, waren agenten op zoek naar de betrokken auto. In Elten zagen wij het voertuig rijden, zo laat de politie weten. Wij moesten ons voertuig keren om achter het voertuig te komen. Bij het keren van het voertuig is door ons een wielrenner zacht geraakt.
 
Het voertuig werd later door agenten aan de kant gezet. Bij de daaropvolgende controle werd geen wapen ontdekt. De wielrenner ondervond volgens de politie nauwelijks hinder van de botsing, maar toch willen agenten graag met hem spreken: Mogelijk is er later toch schade ontdekt aan de fiets die ontstaan is door het achteruitrijden van ons.
 

Share