Geplaatst op: 8 mei 2017, 18:44

Borculo /Neede -Een vrachtwagen is maandag van de weg geraakt en gekanteld tussen Borculo en Neede. Het verkeer moest rekening houden met flinke hinder op de Borculoseweg N315.
 
Het ongeval gebeurde maandag rond het middaguur. De vrachtwagen kwam in een bocht door nog onbekende in de berm terecht, vervolgens schaarde het voertuig en eindigde uiteindelijk op de zij op de parallelweg. Een deel van de lading, grof puin, kwam daarbij op het wegdek terecht.
 
De vrachtwagenchauffeur is door het ongeval bewusteloos geraakt. Een wijkagent van Neede heeft de personen samen met omstanders uit de cabine kunnen halen. De voorruit is hiervoor kapot geslagen. De chauffeur was even later weer aanspreekbaar en is met diverse verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De agenten bedanken de omstanders voor de hulp. Erg veel respect voor de snelle en daadkrachtige handelingen van de politie en omstanders!
 
Ook een hondje raakte bij het ongeval gewond, deze is opgevangen door brandweerlieden. Het verkeer moet door opruimwerkzaamheden rekening houden met flinke hinder op de Borculoseweg.
 

Share