Geplaatst op: 26 maart 2017, 19:27

Doetinchem -Op de Zelhemseweg N315 zijn zondagavond 26 maart twee personen lichtgewond geraakt na een eenzijdig ongeluk. De bestuurster met haar bijrijdster belandde met hun auto op de kop in een sloot. Beide vrouwen zijn voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
 
Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.15 uur. De vrouwen reden met hun auto in de richting van Zelhem. Net voorbij de kruising met de Normandiëstraat verloor de bestuurster de macht over het stuur, belandde in een slip en eindigde op de kop in een sloot. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Echter hoefden zij bij aankomst vrijwel niet in actie te komen omdat beide vrouwen zichzelf al wisten te bevrijden. Beide vrouwen werden vervolgens met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.
 
Over de oorzaak van het ongeval is niet bekend. Mogelijk heeft de bestuurster onder het rijden iets laten vallen waarna zij dit probeerde op te rapen, aldus de politie. De auto moest zwaar beschadigd worden afgesleept.
 

Share