Slootermeers Nieuwjaarsduik wederom een succes!

Geplaatst op: 1 januari 2010, 13:00

ETTEN -Op 1 januari 2010 werd op Camping Slootermeer te Etten voor de derde keer de Slootermeers Nieuwjaarsduik gehouden.Ondanks de barre weersomstandigheden namen 51 personen onder grote publieke belangstelling een frisse duik in het ijskoude water.

 

De temperatuur van het water bedroeg ongeveer 6á7 graden; de buitentemperatuur was rond het vriespunt. Deelnemers en bezoekers konden zich ter plaatse opwarmen aan gratis erwtensoep en glühwein. Ook werden ter plaatse  Unox mutsen uitgedeeld onder de aanwezige deelnemers en bezoekers.Duikers van brandweer Gendringen waar voor de veiligheid ook weer van de partij

 

Uit gesprekken met deelnemers en bezoekers is gebleken dat iedereen het een geslaagd evenement vond. Er hebben al weer meerdere personen en groepen te kennen gegeven dat ze op 1 januari 2011 een duik willen komen nemen in het grote water van Camping Slootermeer.Gezien het succes van dit jaar zal er op 1 januari 2011 wederom een serieuze duik, o.a. gesponsord door Unox, georganiseerd worden.Iedereen kan gratis deelnemen aan de duik en is uiteraard op 1 januari 2011 van harte welkom!

Video:

 

 

Share