Update: Fietsster uit Capelle aan den IJssel zwaar gewond bij ongeval met auto N18

Geplaatst op: 14 april 2014, 18:34

Eibergen – Op maandag 14 april vond er op de Haaksbergseweg (N 18) een ongeval tussen een automobilist en een fietsster plaats. De vrouw raakte daarbij zwaar gewond en de politie stelt een onderzoek in.

De aanrijding werd omstreeks 14.00 uur gemeld. Een passant verleende het slachtoffer, een 71-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel, eerste hulp terwijl de hulpverleningsdiensten onderweg waren. De vrouw liep ondermeer enkele botbreuken op en is met spoed naar het ziekenhuis in Enschede overgebracht.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 61-jarige automobilist uit Eibergen op de N 18 richting zij woonplaats reed. Vlak voor de kruising met de Hoonesweg haalde hij en auto in. Op dat moment stak de vrouw met haar man net de rijbaan over. De man probeerde nog een aanrijding te voorkomen, maar kon niet voorkomen, dat hij de vrouw schepte.

De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de aanrijding. De politie heeft enkele getuigen gesproken, maar mocht u de aanrijding hebben gezien, dan vragen wij u met 0900 – 8844 te bellen.

Share