Twee doden bij ongeval Zelhem

Geplaatst op: 26 juli 2009, 14:00

 

Zelhem – Bij een verkeersongeval tussen een auto en een motor in Zelhem zijn zondagmiddag 26 juli beide bestuurders om het leven gekomen. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht van het ongeval en getuigen kunnen zich melden via 0900 – 8844.

 

De politie kreeg omstreeks 16.30 uur een melding van een zeer ernstig ongeval op de kruising van de Hengeloseweg met de Varsselsestraat in Zelhem. Bij het ongeval was een 22-jarige motorrijder uit Steenderen betrokken en een echtpaar in een auto uit Doetinchem. De motorrijder, zo bleek, had om onduidelijke reden geen voorrang gekregen van de 82-jarige automobilist en was zeer zwaar gewond. De automobilist kwam uit de richting Varssel.

 

De motorrijder is met een opgeroepen traumahelikopter naar het ziekenhuis in Enschede vervoerd, waar hij later aan zijn verwondingen is overleden. Het echtpaar is naar het ziekenhuis in Doetinchem overgebracht en de bestuurder is hier later eveneens overleden.

Zijn 85-jarige echtgenote is in het ziekenhuis.

 

De verkeersongevallendienst stelt een onderzoek in en zoekt contact met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

Share