Getuigen gezocht van aanrijding in Dinxperlo

Geplaatst op: 27 februari 2014, 20:42

Dinxperlo – De politie zoekt getuigen van een aanrijding op de Maurits Prinsstraat in Dinxperlo. Dit gebeurde op woensdagmiddag 26 februari.

Omstreeks 17.30 uur wilde een automobilist de Maurits Prinsstraat oprijden. Hij moest eerst stoppen om voorrang te verlenen aan een groepje wielrenners. Op dat moment hoorde hij een klap achterop zijn auto. Achter de auto vandaan kwam een fietsster fietsen, die de Mauris Prinsstraat opfietste. De automobilist zag schade op de achterkant van zijn auto en concludeerde daaruit dat de fietsster tegen zijn auto was gereden. Vervolgens reed hij achter de fietsster aan om haar aan te spreken. Een eindje verderop stopten de fietsster en de automobilist. De fietsster gaf gelijk aan nergens mee te maken te hebben en zei van een aanrijding niets te weten. De automobilist schakelde de politie in, die vervolgens ter plaatse kwam. Met beide partijen is gesproken, maar de toedracht van het gebeuren is niet duidelijk geworden.

Omdat de verklaringen van beide partijen niet met elkaar overeen komen, verzoekt de politie getuigen zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844.

Share