Automobilist ( 21) zwaargewond afrit A18 Wehl

Geplaatst op: 15 juli 2013, 21:22

Wehl -Bij een ernstig verkeersongeval op de afrit van de A18 richting Wehl is maandagmiddag 15 juli een 21 jarige automobilist uit Didam zwaargewond geraakt. De automobilist is met onbekende verwondingen per traumahelikopter naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur. De automobilist reed over de A18 in de richting van Didam. Ter hoogte van Wehl wilde hij vermoedelijk de afrit nemen waarna hij uit de bocht is gevlogen en over de kop is geslagen. De auto kwam tot stilstand in een bosgebied. Hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Omdat de bestuurder dusdanig bekneld zat, was de brandweer lange tijd bezig om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Toen de bestuurder eenmaal uit zijn voertuig was gehaald, is deze per traumahelikopter afgevoerd.

De politie zette op- en afrit van de A18 volledig af omdat de traumahelikopter daar was geland. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Share