Motorrijder (21) overleeft aanrijding met auto niet Terborg

Geplaatst op: 13 juli 2013, 14:47

Terborg-Een 21-jarige motorrijder uit Doetinchem is zaterdagochtend 13 juli na een aanrijding met een auto op de IJsselweg in Terborg aan zijn verwondingen overleden. Het ongeval gebeurde nadat de motorrijder een auto schampte die linksaf wilde slaan.

Volgens getuigen zou de motorrijder, die zonder helm reed, meerdere keren zijn langs komen rijden. Nadat de motorrijder een auto wilde inhalen die op het punt stond om linksaf te slaan naar een groothandel toe, schampte hij de voorkant van de auto, die bestuurd werd door een 55-jarige man uit het Duitse Sandhorst, en werd via een stoep gelanceerd. Omdat de motorrijder hierna ernstig letsel op liep kwam er een traumahelikopter ter plaatse om assistentie te verlenen. Ondanks dat de motorrijder met ernstig letsel per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd, is deze onderweg daar naar toe aan zijn verwondingen overleden. Veel buurtbewoners kwamen een kijkje nemen bij het ongeval. De traumahelikopter die ter plaatse kwam landde op een speelveldje in de buurt.

De IJsselweg in Terborg is in beide richtingen volledig afgezet en de verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Share