Update: Auto in de brand gestoken na ramkraak geldautomaat in Groenlo

Geplaatst op: 12 juli 2013, 08:16

Groenlo – In de nacht van donderdag op vrijdag 12 juli, rond 04:00 uur, heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een pinautomaat aan de Walstraat in Groenlo. De ramkraak is gepleegd met een gestolen terreinwagen die door de verdachten in brand is gestoken toen deze tegen de pui aan stond. Er is geen buit gemaakt.

De ramkraak is gepleegd door drie mannen. Op dit moment is er geen verder signalement bekend. Wel is gezien dat zij wegreden in een stationmodel auto, donker van kleur.

De auto die gebruikt werd om de pinautomaat te rammen was een donkergroene Jeep Grande Cherokee, die vorige week gestolen is. Uit eerste onderzoek is gebleken dat de auto voor de ramkraak mogelijk ook is gesignaleerd in de wijk Banninghof in Groenlo. Na de ramkraak heeft de brandweer de auto gecontroleerd uit laten branden.

De politie heeft direct na de melding nog gezocht naar de verdachten, maar hen helaas niet gevonden. Er is een onderzoek gestart, inclusief een buurtonderzoek. Als er mensen zijn die meer hebben gezien van de ramkraak en de politie nog niet hebben gesproken, wil de politie hen graag spreken. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Ook tips van mensen die een donkergroene Jeep Grande Cherokee hebben gezien elders in Groenlo, zijn zeer welkom.

Share