Update:Een Dode en gewonde bij bizar ongeval bij ziekenhuis in Doetinchem

Geplaatst op: 26 juni 2013, 15:26

Doetinchem – Bij een ongeval met een personenauto is woensdagochtend rond 11.10 uur een man om het leven gekomen. Een vrouw die als bijrijder naast de man in de auto zat raakte zwaar gewond. Het ongeval was op de Kruisbergseweg in Doetinchem, vlak bij het Slingelandziekenhuis.

De overleden man is een 88-jarige inwoner van Doetinchem. De gewonde vrouw komt eveneens uit Doetinchem en is 91 jaar oud. Haar toestand is kritiek. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht. De man is met hoge snelheid tegen de garage van een woning gereden. Niet uitgesloten wordt dat de 88-jarige bestuurder voor het ongeval onwel is geworden. De afdeling Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de auto van het slachtoffer op eventuele technische mankementen.

Na het ongeval kwamen alle hulpdiensten ter plaatse. Ondanks dat het ongeval pal voor het ziekenhuis gebeurde kwam er uit voorzorg ook een traumahelikopter ter plaatse. De twee slachtoffers zaten bekneld en zijn door de brandweer uit de auto gehaald. De 88-jarige is nog gereanimeerd maar dit mocht niet meer baten.

Share