5e Nieuwjaarsduik in Etten (Gld) was weer een groot succes

Geplaatst op: 1 januari 2013, 17:54

ETTEN -Op 1 januari 2013 werd op Camping Slootermeer te Etten voor de vijfde keer de Slootermeers Nieuwjaarsduik gehouden. Ondanks de barre weersomstandigheden namen 133 personen onder grote publieke belangstelling een frisse duik in het ijskoude water.

De temperatuur van het water bedroeg ongeveer 6 graden; de buitentemperatuur was rond 7 graden. Deelnemers en bezoekers konden zich ter plaatse opwarmen aan gratis erwtensoep en glühwein. Ook werden ter plaatse  Unox mutsen uitgedeeld onder de aanwezige deelnemers en bezoekers. Oppervlakte Reddingsteam van brandweer Gendringen waar voor de veiligheid ook weer van de partij

Uit gesprekken met deelnemers en bezoekers is gebleken dat iedereen het een geslaagd evenement vond. Er hebben al weer meerdere personen en groepen te kennen gegeven dat ze op 1 januari 2014 een duik willen komen nemen in het grote water van Camping Slootermeer. Gezien het succes van dit jaar zal er op 1 januari 2014 wederom een serieuze duik, o.a. gesponsord door Unox, georganiseerd worden aldus Toon Ruiken. Iedereen kan gratis deelnemen aan de duik en is uiteraard op 1 januari 2014 van harte welkom!

Share