Twee gewonden bij ongeval Ruurloseweg (N319)

Geplaatst op: 22 december 2012, 17:40

Beltrum -Bij een eenzijdig ongeval op de Ruurloseweg N319 bij Beltrum zijn zaterdagmiddag twee vrouwen gewond geraakt. Een kind dat op de achterbank zat kwam met de schrik vrij.

Het ongeval gebeurde kort na 13.35 uur. De auto die in de richting van Groenlo reed kwam door nog onbekende oorzaak met hoge snelheid in aanraking met een boom. Het ongeval leidde tot een flinke ravage. Het motorblok van de auto lag zo’n 25 meter verderop. De gewonde vrouwen konden op eigen kracht de auto verlaten, daarbij werden ze geholpen door omstanders. Het kind dat op de achterbank zat kwam na klap met de schrik vrij.

De hulpdiensten die snel ter plaatse kwamen richtte zich gelijk op de gewonde vrouwen. De brandweer controleerde de auto. De vrouwen zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Het zwaar geschrokken kind kreeg van de brandweer een knuffelbeertje.

De Ruurloseweg is door het ongeval en onderzoek van de politie enkele uren afgesloten geweest. De auto is afgesleept. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeval en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Share