Drie gewonden bij ongeval N18 in Varsseveld

Geplaatst op: 20 maart 2008, 13:00

Heelweg – Bij een aanrijding op de Twente-Route in Heelweg zijn donderdag 20 maart omstreeks 17.30 uur drie personen gewond geraakt. Bij de aanrijding waren vier personenauto’s betrokken.

Een 37-jarige automobiliste uit Lichtenvoorde reed met haar auto vanuit de richting  Varsseveld in de richting van Lichtenvoorde. Omdat een voor haar rijdende auto afremde voor een verkeerslicht, remde ook de vrouw uit Lichtenvoorde. Een achter haar rijdende 19-jarige automobilist uit Lievelde bemerkte dit te laat en kon, hoewel hij nog hard remde, niet voorkomen dat hij tegen de auto van de vrouw uit Lichtenvoorde botste.

Hierdoor schoof de auto van de vrouw uit Lichtenvoorde tegen de auto voor haar. De bestuurder van deze auto heeft dit waarschijnlijk niet gemerkt en is doorgereden.

Een 34-jarige automobilist uit Neede zag te laat dat voor hem auto’s remden en stuurde naar links om een aanrijding te voorkomen. Omdat het wegdek nat was gleed hij door en kwam hij op de linkerweghelft terecht. Daar kwam hij frontaal in botsing met een personenauto die werd bestuurd door een 72-jarige inwoner van Doetinchem.

De 72-jarige inwoner van Doetinchem alsmede zijn 74-jarige passagier uit Doetinchem zijn door de brandweer uit hun auto bevrijd. Zij zijn evenals de 34-jarige automobilist uit Neede met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Door de aanrijding is het verkeer enige tijd gestremd geweest.

Share