Vrouw in woning overvallen Groenlo

Geplaatst op: 12 maart 2008, 13:00

Groenlo – Een 57-jarige vrouw aan de Nolenstraat in Groenlo is woensdagavond 12 maart door twee onbekende mannen in haar woning overvallen. Zij raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. Wat er buit gemaakt is, is nog niet bekend.

Rond 19.30 uur werd een ambulance naar de woning gestuurd omdat er een vrouw zou zijn gevallen. Tijdens de melding werd duidelijk dat het niet om een valpartij ging maar om een overval, waarbij het slachtoffer gewond was geraakt.

De ambulance en politie gingen ter plaatse. Hier bleek dat de vrouw voor een onbekend iemand de deur had geopend en vervolgens met een hard voorwerp op haar hoofd was geslagen. Zij raakte hierbij gewond en inmiddels waren twee gemaskerde mannen haar woning binnen gedrongen en doorzochten de benedenverdieping. Het is niet duidelijk of zij iets hebben meegenomen. Ook is het juiste tijdstip van de overval nog niet bekend.

De vrouw zag na de overval kans alarm te slaan via de buren en is met onbekend letsel naar het Beatrixziekenhuis in Winterswijk vervoerd. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien dat in verband met de overval kan worden gebracht zich te melden via 0900 – 8844.

Share