Politieberichten donderdag 6 December

Geplaatst op: 3 december 2007, 13:00

 

Diefstal uit woning

Winterswijk-Onbekenden hebben woensdag 5 december ingebroken in een woning aan de Leliestraat in Winterswijk. Weggenomen werden twee tv’s en een laptop. De politie is een buurtonderzoek gestart.

De inbraak moet gebeurd zijn tussen 10.00 en 22.00 uur. Om in de woning te komen werd een deur geforceerd en vervolgens werden de goederen weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

Geld weg bij bedrijf

Doetinchem- Onbekenden hebben woensdag 5 december bij een bedrijf aan de Transportweg in Doetinchem een onbekend geldbedrag weggenomen. De politie is een onderzoek gestart.

De diefstal vond plaats tussen 17.15 en 17.50 uur terwijl er nog werknemers aanwezig waren in het bedrijf. Men kon binnen komen via een openstaande magazijndeur. Er werd een geldkist met daarin een onbekend geldbedrag weggenomen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Men kan bellen naar 0900 8844.

Snelheidscontrole na klachten

Aalten -De politie in Aalten heeft woensdag 5 december gecontroleerd tijdens wegwerkzaamheden aan de Aladnaweg in Aalten na klachten van de wegwerkers over te hard rijden. Twee bestuurders werden bekeurd.

De politie controleerde woensdagmorgen van 11.00 tot 11.30 uur. Tijdens de werkzaamheden geldt een tijdelijke maximum snelheid van 30 km/u. Twee bestuurders reden te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 58 km/u.

Busje in brand

Doetinchem- In een busje, geparkeerd op de Groot Hagen in Doetinchem, is woensdag 5 december brand ontstaan. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond 20.30 uur gemeld bij de hulpdiensten. De brandweer heeft de brand geblust. Volgens de brandweer was er een stofexplosie ontstaan in de opvangzak van een schuurmachine die in de bus lag.

 

Share