Gewonden bij frontale botsing in Zeddam

Geplaatst op: 29 november 2007, 13:00

Zeddam - Een 27-jarige man uit ‘S-Heerenberg is donderdagmiddag 29 november rond 13.30 uur frontaal in botsing gekomen met een 25-jarige autobestuurster uit Herwen. Het ongeval vond op de Kilderseweg in Zeddam plaats. De 27-jarige bestuurder en een passagiere, de moeder van de 25-jarige vrouw, raakten gewond.

De 27-jarige man reed met zijn personenauto op de Kilderseweg in de richting van Zeddam. Net voor de kruising met de Schapenweg week hij door onbekende oorzaak uit naar de linkerweghelft. Een tegemoetkomende  67-jarige bestuurder uit Cuijk kon de auto nog net ontwijken door de Schapenweg op te rijden.
De auto daarachter, bestuurd door de 25-jarige Herwense, kon dit niet meer en botste frontaal op de van de rijbaan afgeweken auto.
Door de botsing raakten de 27-jarige bestuurder en de bijrijdster van de 25-jarige Herwense gewond en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bijrijdster klaagde over pijn aan haar borst. De 27-jarige was bij kennis en raakte niet bekneld, waardoor er geen traumahelikopter aan te pas hoefde te komen.

Share